023 3040018   |    info@easylawn.nl Showtuin: Wijkermeerweg 49 | 1948 NT Haarlem
Gratis staal aanvragen

Kunstgras showtuin in Veldhoven

Meer weten over het toepassen van kunstgras en de diverse kunstgras soorten? Hiervoor kunt u een afspraak maken in onze kunstgras showtuin. Er liggen diverse soorten gras in groot formaat en samples van het gehele assortiment. Ook bent u in de gelegenheid advies te vragen.

Openingstijden kunstgras showtuin op afspraak

Wilt u langskomen in de showtuin in Veldhoven? Neem contact op en maak een vrijblijvende afspraak. Wij zijn per mail of telefonisch bereikbaar, gedurende doordeweekse dagen van maandag t/m vrijdag van 9 uur tot 17 uur. Ook in het weekend kunt u bij ons terecht, op afspraak!

 

Kunstgras ten opzichte van natuurlijk gras

Ons kunstgras lijkt net echt. Het grote voordeel is echter dat het geen water, mest en licht nodig heeft. U hoeft het ook niet te maaien. Het is bestemd tegen weersomstandigheden en daarmee slijt- en kleurvast. Geniet van een kunstgras gazon, het hele jaar door.

Vrijblijvende kunstgras offerte

Voor een vrijblijvende kunstgras offerte kunt u in de showtuin terecht. Maar hiervoor kunt u ook bellen of mailen. Koert Gardening maakt graag een vrijblijvende afspraak met u. Wij bieden kunstgras voor ieder budget. Kwaliteitskunstgras dat ook nog eens betaalbaar is! Indien nodig kan een specialist van EasyLawn ook de mogelijkheden van de locatie komen bekijken. Vervolgens overlegt die specialist met Koert Gardening de gewenste situatie.

5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2024 Easylawn Kunstgras